4533 Sényő Kossuth Lajos utca 111
+36 70 232 74 38
diamondcatkennel@gmail.com

Cicáink

Nőstény cicáink

Alíz 1,5 éves korában került hozzánk, tenyész cicának, akkor még félős és nehezen barátkozós cica volt, de ahogy telt az idő, egyre jobban beilleszkedett a családba. Mostanra egy játékos, bújós, szeretetteljes, beszédes igazi kis királynő lett belőle.

Stella 5 hónapos korában jött hozzánk, egy igazi fekete párduc, szinte azonnal beilleszkedett, egy igazi talpraesett csaj. Sok szeretet van benne, imád játszani, viszont ha valami nem tetszik neki, azt is jelzi.

Nikol 7 hónaposan jött hozzánk, már akkor egy igazi királynőként viselkedett, sok időbe telt míg elfogadott minket és a többi cicust. Egy igazi bengáli, tele energiával, szeretettel.

Tiffany 4 hónaposan jött hozzánk, egy igazi madame, azonnal megtalálta a helyét nálunk. Nagyon bújós, nagyon sok figyelmet kér, a játék a mindene.

Kandúr cicáink

Denis, 4 hónaposan került hozzánk, nagyon játékos kandúr, oly annyira szereti a vizet, hogy a cica medencében nem sok víz marad utána. Bújós, kedves kandúr.

Benny, 4 hónaposan jött hozzánk, félős, de annál inkább szeretetteljes cica, konfliktus kerülő, játékos kisleopárd. Sok figyelmet és törődést igényel, nagyon szeret pancsolni, van amikor az itatóban teszi ezt.

Hóci, 2 évesen került hozzánk, sokat kellett azon dolgozni, hogy elfogadjon minket, de minden percet megért, ma már egy bújós, nagyon szerethető cica, konfliktus kerülő, játékos és a nagy szerelemet is megtalálta nálunk.